City News Turda · 128 · 19.06.2023

Cristian MATEI - Continuăm cu veștile bune! Grădinița "Prichindelul isteț" - modernizată în proporție de 95%

By REDACȚIE
Cristian MATEI - Continuăm cu veștile bune! Grădinița

Situată pe strada Aviatorilor din Turda, clădirea a fost modernizată în întregime în baza proiectului cu finanțare europeană “Reabilitarea, dotarea și extinderea grădiniței cu program prelungit "Prichindelul isteț" și a Creșei nr. 4”, cod SMIS 124461.

Lucrările de modernizare presupun atât separarea spațiilor și realizarea independenței funcționării activităților desfășurate de cele două instituții prin extinderea pe verticală a imobilului, cât și reabilitarea clădirii la exterior și interior.

S-au realizat lucrări de reabilitare termică (izolarea termică a faţadelor parte opacă și parte vitrată, izolarea termică a planșeului peste ultimul nivel), instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei din surse regenerabile, înlocuirea corpurilor de iluminat fluorescent și incandescent.

De asemenea, s-au înlocuit instalațiile electrice, apă-canalizare și cele termice. Prin realizarea etajului au fost create spații noi pentru grupe de grădiniță și spații administrative, ambele contribuind la funcționarea optimă activității desfășurate.

🛝Se va amenaja curtea cu spații verzi îngrijite și ansambluri de joacă atractive pentru ca cei mici să se bucure de timpul petrecut în curtea grădiniței, în condiții de siguranță și confort.

#PrimariaMunicipiuluiTurzii
#GradinitaPrichindelulIstet
#InfrastructuraEducationala

BACK TO TOP