Eveniment · 551 · 21 Noiembrie 2018

Cristian Matei: Dragi turdeni, vă invit să fim uniți de Ziua Națională a României!

Cristian Matei: Dragi turdeni, vă invit să fim uniți de Ziua Națională a României!ariesnew.ro

Dragi turdeni, vă invit să fim uniți de Ziua Națională a României! 🇹🇩

Am pregătit un program special prin care să celebrăm cu bucurie această sărbătoare atât de importantă, mai cu seamă acum, în Anul Centenar.

Ceremonialul militar – religios organizat Sâmbătă, 1 decembrie 2018, cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a României se va desfăşura începând cu ora 10.00, la Monumentul Eroilor din faţa Catedralei Ortodoxe din Turda.

Începând cu ora 14.30, Sărbătoarea Unirii va continua cu un spectacol în Parcul Teilor, în cadrul căruia vor interpreta artiști consacrați ai folclorului românesc. În Anul Centenarului Marii Uniri invităm toți turdenii să participe la această sărbătoare cu mare semnificație, să ne bucurăm la unison și să privim împreună spre capitala Marii Uniri, Alba Iulia, de unde Televiziunea Română va transmite în direct și în exclusivitate parada militară dedicată Zilei Naționale a României. Ceremonia va fi proiectată în Parcul Teilor pe un ecran led de mari dimensiuni, începând cu ora 15.30.

În cadrul programului se va aprinde iluminatul festiv de sărbători, iar seara se va încheia cu o defilare cu făclii și focuri de artificii.

Programul complet aici: http://primariaturda.ro/programul-zilei-de-1-decembrie-201…/