City News Turda · 463 · 10.01.2023

Cristian MATEI *PRIMARUL ANULUI 2022* 

By REDACȚIE
Cristian MATEI *PRIMARUL ANULUI 2022* 

Cu noi finanțări importante în anul 2022, în valoare de 146.591.259 lei, fonduri atrase prin Planul Național de Redresare și Reziliență, programul national de investiții Anghel Saligny, POR 2014-2021 și Agenția Fondului de Mediu, cu încă 17 străzi din municipiu asfaltate, și cu alte 20 de străzi în proces de modernizare. În perioada 2016 – 2022, circa 120 de străzi sau curți interioare au fost asfaltate și modernizate în municipiul Turda.

Însumând sute de mii de vizualizări, cu numeroase reacții și feedback-uri pozitive în socia-media, cu o comunicare de excepție dialog-cetățean, CRISTIAN MATEI este PRIMARUL ANULUI în ARIES NEWS TOP 2022.

Aries News Concept, în cadrul proiectului CDO Centrul de Dezvoltare a Opiniei, pentru a oferi răspunsuri unor interogaţii de importanţă pentru majoritatea concetăţenilor noştri, derulează un studiu (luna mai 2022) în municipiul Turda și Câmpia Turzii, studiu menit a surprinde modul în care cetătenii celor două municipii îşi însuşesc la primul nivel al memoriei individuale anumite elemente ale spaţiului comun. Printr-un sondaj de opinie realizat pe un focus grup vom reconstrui acest prim nivel al memoriei colective ca agregare a opţiunilor celor investigaţi. Astfel am putut configura ierarhii ale primelor locuri, evenimente, instituţii, artişti, politicieni care au ca punct comun faptul că aparţin municipiului Turda și Câmpia Turzii.

Referitor la întrebarea: Care este primul om politic din TURDA la care vă gândiţi?

în topul preferințelor din perspectiva „top of mind” (menţionăm că aceste ierarhii nu sunt ierarhii de notorietate, apreciere sau performanţă) 70% din respondenţi au oferit un răspuns la această întrebare. Astfel pentru respondenții din TURDA în topul politicienilor preferați se află CRISTIAN MATEI

BACK TO TOP