Actualitate · 598 · 31 Decembrie 2018

Cristian Matei: Se încheie încă un an plin de provocări, un an în care s-a muncit mult, iar rezultatele sunt pozitive.

Cristian Matei: Se încheie încă un an plin de provocări, un an în care s-a muncit mult, iar rezultatele sunt pozitive. ariesnew.ro

Se încheie încă un an plin de provocări, un an în care s-a muncit mult, iar rezultatele sunt pozitive. Doresc să mulțumesc tuturor celor care au contribuit, în orice fel, la dezvoltarea orașului nostru. Mulțumesc în numele Primăriei Municipiului Turda tuturor colaboratorilor, partenerilor, angajaților și tuturor cetățenilor! Se simte că Turda își dorește schimbarea binemeritată, iar acest lucru se va întâmpla cu ajutorul fiecăruia dintre voi.

Chiar dacă mai sunt multe lucruri de îmbunătățit, iar pentru unii dintre voi așteptările au fost mai mari în ceea ce privește activitatea administrației locale, vă asigur că facem tot posibilul să dezvoltăm întregul aparat administrativ și să vă oferim cele mai bune servicii.

Turda se va transforma într-un șantier în anul care urmează, sunt o mulțime de proiecte care vor intra în implementare, așadar doresc să vă mulțumesc anticipat pentru răbdare și înțelegere. Rezultatele vor fi îmbucurătoare pentru noi toți.

2019 să ne găsească împliniți, sănătoși, plini de speranță și putere de muncă!

Mulțumesc tuturor!