Actualitate · 86 · 04 Decembrie 2018

Cristian Matei: Vreau să transmit sincere felicitări sportivilor noștri pentru performanțele excepționale pe care le obțin și o felicit în mod special pe doamna Diana Miron, pentru dedicarea și proferionalismul cu care îi pregătește pe ac

Cristian Matei: Vreau să transmit sincere felicitări sportivilor noștri pentru performanțele excepționale pe care le obțin și o felicit în mod special pe doamna Diana Miron, pentru dedicarea și proferionalismul cu care îi pregătește pe acariesnew.ro

Vreau să transmit sincere felicitări sportivilor noștri pentru performanțele excepționale pe care le obțin și o felicit în mod special pe doamna Diana Miron, pentru dedicarea și proferionalismul cu care îi pregătește pe acești tineri minunați. Clubul de Dans Potaissa Turda excelează și a susținut în acest sfârșit de săptămână cea mai importantă competiție la nivel național, Cupa Potaissa - Ed. a XXIII- a la dans sportiv.

Acești copii merită să facă performanță în cele mai bune condiții, drept pentru care, în curând vor avea la dispoziție Sala Polivalentă care se va construi cu fonduri guvernamentale, unde vor beneficia de un cadru modern și vor avea la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru pregătirea lor.

Am crezut întotdeauna și cred și acum că perseverența, curajul, ambiția și determinarea au o singură destinație: succesul! Acești tineri ne demonstrează tuturor că se poate face performanță și într-un oraș mai mic. Ne demonstrează că putem reuși orice dacă ne dorim cu adevarat si dacă luptăm până la capăt. Vă asigur ca primar al municipiului Turda că susținem din toate punctele de vedere sportul turdean, așa cum am făcut-o și până acum, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Suntem mândri de voi și vă ținem pumnii pe mai departe! Mult success!

#ClubuldeDansPotaissaTurda #Performanță #Rezultate

ziare & stiri