Politica · 851 · 20 Iunie 2020

Cu 7% , procente în intenția de vot înseamnă: INSUFICIENT! INAPT pentruPRIMAR! La revedere!

Cu 7% , procente în intenția de vot înseamnă: INSUFICIENT! INAPT pentruPRIMAR! La revedere!ariesnew.ro

Cu 7% , procente în intenția de vot, pe care le-au dobândit în două mandate de consilier local și peste 15 ani de activitatea politică, înseamnă INSUFICIENT! Inapt pentru primar! LA REVEDERE!

,,FALS ce spune Ziarul21!
Nu s-a soluționat nici o contestație! Nu s-a validat nici o conducere la Câmpia Turzii! Suntem în acelasi punct de unde am plecat!
Politica se face cu bun simț, din principiu și prin proiecte, nu prin comunicate FAKE, sau interpretate în favoarea cuiva! Sunt consilier local de două mandate, fapt ce îmi oferă posibilitatea să înțeleg mai bine ce se întâmplă în organizatia noastră.
Astăzi așteptam o ședință în care să analizăm, rațional pe cifre și să ne stabilim obiectivele cu luciditate și să înțelegem că doar în echipă vom câștiga. Municipiul Câmpia Turzii are nevoie acum mai mult ca oricând de noi, de noi social democrații autentici!
Din păcate am asistat la un circ ieftin, cu mult testosteron, isterie și fircă de a dezbate! Astăzi, nu a fost problema COVID 19, mai de grabă o altă pandemie, una morală, antirabică, prin care unii nu au înțeles că 7% , procente în intenția de vot, pe care le-au dobândit în două mandate de consilier local și peste 15 ani de activitatea politică, înseamnă INSUFICIENT! Inapt pentru primar!
Nu, domnilor jurnaliști de la ziarul21, nu a fost validată nici o conducere și nici nu s-a soluționat contestația noastră! Dezinformați!
Monica UIOREAN- consilier local PSD Câmpia Turzii"