News · 846 · 11.11.2023

Cu regret anunțăm decesul lui Mihail Mărginean, președintele PSD Luna

By REDACȚIE
Cu regret anunțăm decesul lui Mihail Mărginean, președintele PSD Luna

Astăzi, cu profundă tristețe, am aflat despre trecerea neașteptată a lui Mihail Mărginean, președintele PSD Luna, fost viceprimar și actual consilier local. Mărginean a decedat în urma unui tragic accident la domiciliu, care i-a provocat traume incompatibile cu viața.

Mihail Mărginean era o figură respectată și iubită în comunitatea din Luna, fiind cunoscut pentru dedicarea și pasiunea sa în serviciul public. De-a lungul carierei sale, a fost un pilon important în dezvoltarea locală, aducând contribuții semnificative în numeroase proiecte comunitare.

Tragedia a survenit în dimineața zilei, când Mărginean a suferit un accident nefericit la domiciliul său. Detaliile incidentului sunt încă în curs de investigare, dar se știe că a suferit leziuni grave care, din păcate, nu i-au lăsat nicio șansă de supraviețuire.

Comunitatea din Luna și membrii PSD își exprimă profundul regret și tristețea la vestea dispariției sale premature. Mărginean va fi amintit ca un om de o integritate remarcabilă, un lider dedicat și un prieten de nădejde.

În aceste momente grele, gândurile noastre se îndreaptă către familia, prietenii și toți cei afectați de această pierdere imensă. Vom continua să îi onorăm memoria și să ducem mai departe valorile și principiile pe care le-a promovat cu atâta fervoare.

Odihnească-se în pace, Mihail Mărginean.

BACK TO TOP