Cronica aleșilor locali · 578 · 16 Aprilie 2019

D-le Gheorghe Rece, puteți da un exemplu de implementare a unui proiect care a avut succes în ciuda unei opoziții puternice?

D-le Gheorghe Rece, puteți da un exemplu de implementare a unui proiect care a avut succes în ciuda unei opoziții puternice?ariesnew.ro

D-le Gheorghe Rece, puteți da un exemplu de implementare a unui proiect care a avut succes în ciuda unei opoziții puternice?

#Gheorghe Rece: Înființarea Parcului Industrial Câmpia Turzii, un proiect extrem de important pentru municipiul nostru. În mandatul trecut, echipa consilierilor locali PSD, din care făceam parte, împreună cu Primarul Radu Hanga și Administratorul Public Petre Pop, am inițiat, susținut și până la urmă implementat acest proiect, în ciuda opoziției extrem de înverșunate a consilierilor locali PNL și PDL de atunci, care acum se laudă cu acesta. Timp de aproximativ 6 luni au reușit să blocheze înființarea acestui Parc Industrial, doar pentru că era gândirea, proiectul nostru, aducând motive, unele ridicole, cum ar fi că prețul acelui teren este ”dubios” de mic, că pâmântul este contaminat cu sticlă, că societatea trebuie să fie S.A, nu S.R.L, etc. În ciuda acelei opoziții parcul a fost înființat și, acum, este ocupat în totalitate.

(Fragment din ,,Dialoguri cu social democrații din Câmpia Turzii” - purtător de cuvânt #RaduAdrianMarincean)