Comunicate de presă · 641 · 19 Octombrie 2019

D-le primar Facebook Lojigan, nu ai câștigat procesul, scorul este 1-1, meciul decisiv se dă la Curtea de Apel Cluj‼️

D-le primar Facebook Lojigan, nu ai câștigat procesul, scorul este 1-1, meciul decisiv se dă la Curtea de Apel Cluj‼️ariesnew.ro

Drept la replică:

D-le primar Facebook Lojigan, nu ai câștigat procesul, scorul este 1-1, meciul decisiv se dă la Curtea de Apel Cluj‼️

Este foarte important să informăm corect opinia publică, mai ales având în vedere faptul că un subiect este politizat intenționat și prezentat într-o campanie electorală prin comunicate apocaliptice prezentate de un primar agresiv și violent, obsedat de PSD și care își petrece timpul pe Facebook, în loc să se ocupe de gospodărirea orașului.

Punctual:

1. Litigiul (procesul) este între Muncipiul Câmpia Turzii și consilierii locali PSD, PC, UDMR, PP-DD, nicidecum între Lojigan și PSD.

2. Procesul nu este finalizat ci se află într-o altă etapă, adică este în curs de derulare, faza de recurs.

3. O instanță de judecată a dat dreptate consilierilor locali, alta a dat dreptate Muncipiului Câmpia Turzii, scorul este de 1-1.

4. Instanța care va finaliza procesul și va hotărî definitiv este Curtea de Apel Cluj, într-un proces viitor, proces care la ora actuală nu are nici data stabilită.

5. Avem convingerea și argumentele necesare să afirmăm că instanța superioară, Curtea de Apel Cluj va da câștig de cauză consilierilor locali.

În consecință, considerăm că zgomotul făcut de primarul Facebook, Dorin Lojigan, este strigătul unui dictator în delir care mai are câteva luni de mandat după care va intra în istorie ca un primar agresiv, cu realizări zero, dar cu mult circ!

Departamentul de informare și comunicare PSD CT

sursa: facebook/psdcampiaturzii