Politica · 85 · 08 Aprilie 2019

Danie BUDA: Reforma Politicii Agricole Comune și Politicii de Coeziune, în dezbaterea Comisiilor Parlamentului European!

Danie BUDA: Reforma Politicii Agricole Comune și Politicii de Coeziune, în dezbaterea Comisiilor Parlamentului European!ariesnew.ro

Reforma Politicii Agricole Comune și Politicii de Coeziune, în dezbaterea Comisiilor Parlamentului European!

Săptămâna aceasta sunt prezent la Parlamentul European de la Bruxelles, unde particip la reuniunile Comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală și Comisiei pentru Dezvoltare Regională, ale căror membru sunt.

În cadrul ședinței AGRI, vom avea un schimb de opinii cu Heli Pihlajamaa (director pentru dreptul brevetelor), de la Oficiul European de Brevete, pe tema posibilității de a breveta plantele. De asemenea, va fi susținută o prezentare a unui reprezentant al Comisiei (DG AGRI) privind componenta agricolă a negocierilor comerciale în curs și alte aspecte relevante ale politicii comerciale. La finalul reuniunii, se va supune la vot un proiect de raport extrem de important privind Finanțarea, gestionarea și monitorizarea politicii agricole comune.

În cadrul reuniunii Comisiei REGI, va avea loc un schimb de opinii cu doamna Corina Crețu, comisar european pe Politică Regională, urmată de o dezbatere pe marginea politicii de coeziune post 2020. Vă voi reda discuţiile şi dezbaterile care vor avea loc în cadrul şedinţelor la care voi participa însă până atunci, dacă aveţi întrebări sau nelămuriri, vă stau la dispoziţie pentru a vă răspunde.

Foto: Hotnews

ziare & stiri