Politica · 734 · 28 Septembrie 2018

Daniel BUDA: Astăzi mi-am depus candidatura în competiţia internă pentru un nou mandat de membru al Parlamentului European!

Daniel BUDA: Astăzi mi-am depus candidatura în competiţia internă pentru un nou mandat de membru al Parlamentului European!ariesnew.ro

Prin votul şi încrederea acordată de cetăţeni la alegerile europarlamentare din anul 2014, timp de 4 ani, am avut şi am în continuare onoarea să reprezint România în cel mai important for democratic şi anume Parlamentul European. În această perioadă, în calitate de europarlamentar, membru al Comisiilor de Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Afaceri Juridice și Dezvoltare Regională, am participat la tot ceea ce presupune activitatea Parlamentului European şi al comisiilor, venind cu o serie de propuneri care să ușureze traiul de zi cu zi al cetățeanului european în general și al cetățeanului român în special. Aşa cum v-am obişnuit deja la finalul fiecărui an de mandat, vă invit şi acum, pe cei interesați, să consultaţi un raport al activităţii mele după 4 ani în calitate de membru al acestei instituții precum şi un program de acţiuni viitoare. Materialul poate fi consultat aici: http://www.danielbuda.ro/…/raport-de-activitate-2014-2018-…/

Am decis să candidez pentru un nou mandat de membru al Parlamentului European, dorind astfel să continui ceea ce mi-am asumat încă de la început: să apăr drepturile românilor în Europa! Cred cu tărie că România trebuie să fie reprezentată în Parlamentul European de politicieni care au confirmat de-a lungul timpului că vor şi pot să reprezinte cu onoare şi demnitate interesele românilor şi care să se lupte cu toate forţele pentru ca noi să fim trataţi în mod egal în raport cu orice stat european. România trebuie să demonstreze că este competitivă şi că are capacitatea de a face faţă provocărilor impuse de statutul de membru al Uniunii Europene iar acest lucru se poate realiza doar printr-o reprezentare profesionistă şi coerentă în forurile europene.
Nu aş dori să închei fără a mulţumim şi pe această cale colegilor mei din PNL Cluj, membrilor din Biroul Politic Judeţean care ieri mi-au acordat în unanimitate votul pentru a candida în competiţia internă la funcţia de membru al Parlamentului European. În calitate de preşedinte al PNL Cluj, sunt onorat de încrederea colegilor mei alături de care am dobândit de-a lungul timpului cele mai importante şi mai frumoase rezultate electorale.
Vă asigur încă o dată de toată deschiderea și încrederea mea în parteneriatul cu dumneavoastră, fiind convins că doar împreună vom putea reuși să ne facem viața mai bună, să reprezint cât mai bine România în Parlamentul European și să ne apărăm drepturile în Europa!

Europarlamentar Daniel Buda,
Preşedinte al PNL Cluj