Politica · 522 · 01 Ianuarie 2019

Daniel BUDA europarlamentar PNL: Vă invit pe cei interesați să consultaţi o sinteză a activităţii mele în calitate de europarlamentar, la 4 ani și jumătate în calitate de membru al Parlamentului European

Daniel BUDA europarlamentar PNL: Vă invit pe cei interesați să consultaţi o sinteză a activităţii mele în calitate de europarlamentar, la 4 ani și jumătate în calitate de membru al Parlamentului Europeanariesnew.ro

Dragi prieteni,
Acum, la final de an, vă invit pe cei interesați să consultaţi o sinteză a activităţii mele în calitate de europarlamentar, la 4 ani și jumătate în calitate de membru al Parlamentului European, dar și un set de obiective pentru viitor. Materialul poate fi consultat aici: http://www.danielbuda.ro/…/raport-de-activitate-2014-2018-…/

Prin votul şi încrederea acordată de cetăţeni la alegerile europarlamentare din anul 2014, am avut şi am în continuare onoarea să reprezint România în cel mai important for democratic şi anume în Parlamentul European.
În această perioadă, în calitate de membru al Comisiilor de Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Afaceri Juridice și Dezvoltare Regională, am participat la tot ceea ce presupune activitatea acestor comisii, venind cu o serie de propuneri care să ușureze traiul de zi cu zi al cetățeanului european, în general, și al cetățeanului român, în special. Am încercat și sper că am reușit să vă arăt permanent, într-un mod cât mai transparent, toate inițiativele mele. Doresc să vă mulțumesc pentru încrederea acordată, pentru sugestiile, opiniile și observațiile pe care le-ați avut în această perioadă. Toate acestea m-au ajutat enorm în activitatea mea.

Așa cum bine știți, am decis să candidez în anul 2019 pentru un nou mandat de membru al Parlamentului European, dorind astfel să continui ceea ce mi-am asumat încă de la început: să apăr drepturile românilor în Europa și să le reprezint interesele în acest for!
Cred cu tărie că România trebuie să fie reprezentată în Parlamentul European de politicieni care au confirmat de-a lungul timpului că vor şi pot să reprezinte cu onoare şi demnitate interesele românilor şi care să se lupte cu toate forţele pentru ca noi să fim trataţi în mod corect în raport cu orice stat european.
România trebuie să demonstreze că este competitivă şi că are capacitatea de a face faţă provocărilor impuse de statutul de membru al Uniunii Europen, iar acest lucru se poate realiza doar printr-o reprezentare profesionistă şi coerentă în forurile europene.
Vă asigur încă o dată de toată deschiderea și încrederea mea în parteneriatul cu dumneavoastră, fiind convins că doar împreună vom putea reuși să ne facem viața mai bună și să reprezint cât mai bine România în Parlamentul European!

Vă doresc un An Nou plin de sănătate și de realizări!
La mulți ani!