Politica · 364 · 26 August 2020

Daniela DOLHA: Oraṣul are nevoie de un primar gospodar, un om care să readucă strălucirea de odinioară a Bazei Sportive, să readucă râsetele copiilor pe terenul de fotbal

Daniela DOLHA: Oraṣul are nevoie de un primar gospodar, un om care să readucă strălucirea de odinioară a Bazei Sportive, să readucă râsetele copiilor pe terenul de fotbalariesnew.ro

În 2015 era inaugurată noua Bază Sportiva de la Lut.

Lucrările au costat aproape un sfert de milion de lei, o căruṭă de bani, din taxele si impozitele plătite de cetăṭeanul de rând.

Baza Sportivă modernă oferea condiṭii optime copiilor doritori să practice fotbal sau pur ṣi simplu să ducă un mod de viaṭă sănătos. În acelaṣi timp era punctul de întâlnire pentru mămici, tătici ṣi pasionaṭii de sport.

Nu e de neglijat faptul că oferea o ṣansă în plus copiilor din familiile sărace din cartierul Lut.

O dată intrat acolo, observai imediat bucuria de pe feṭele copiilor, seriozitatea cu care participau la antrenamente, încântarea părintilor ṣi emoṭia bunicilor. În parcare vedeai zeci de maṣini ṣi autocare din Cluj ṣi alte judeṭe. Mai ales în weekend când aveau competiṭii.

Fotbalul pentru copii începuse să ia amploare. Sute de copii din Câmpia Turzii desluṣeau tainele fotbalului iar talentele nu au întârziat să apară.

Dar a venit 2016, iar venirea noului primar a însemnat condamnarea Bazei Sportive de la Lut. Asta deoarece primarul pusese ochii pe banii cu care Primăria susṭinea acest proiect. Banii s-au evaporat, antrenorii au plecat, iar lacătul pus pe intrare a îndepărtat copiii.

Perla oraṣului, Baza Sportivă a căzut în paragină. Parcarea este pustie, pe teren pasc caprele ṣi caii, tencuiala cade, acoperiṣul se prăbuṣeṣte.

Lăsată în voia sorṭii, Baza Sportivă a ajuns o ruină. Doar unii certaṭi cu legea mai bântuie pe aici. Zestrea oraṣului, cei aproape un sfert de milion de lei s-au risipit în vânt.

Primarul fericit a mai bifat o mare realizare...
Cetăṭeni ai municipiului, îl răsplătim cu un nou mandat pentru neglijenṭă ṣi risipă?

Oraṣul are nevoie de un primar gospodar, un om care să readucă strălucirea de odinioară a Bazei Sportive, să readucă râsetele copiilor pe terenul de fotbal. Mândria din ochii bunicilor.

Este nevoie de un primar cu credinṭă în Dumnezeu ṣi cu respect faṭă de munca oamenilor.

Pe 27 Septembrie, vă invit să vă spuneṭi părerea punând ṣtampila VOTAT la numărul 7 pe buletinul de vot.

Daniela Dolha,
Candidat la Primăria Municipiului Câmpia Turzii

https://www.facebook.com/watch/?v=942780032912482&extid=Fzndn7kKiYq7upto