Politica · 453 · 26 August 2020

Daniela Dolha: Voi, cetăṭeni ai municipiului Câmpia Turzii, sunteṭi de acord cu jaful din banii noṣtri obṭinuṭi cu efort ṣi sacrificiu?

Daniela Dolha: Voi, cetăṭeni ai municipiului Câmpia Turzii, sunteṭi de acord cu jaful din banii noṣtri obṭinuṭi cu efort ṣi sacrificiu?ariesnew.ro

Cu toṭii am fost martorii canonadei de articole denigratoare lansate de presa de casă la adresa candidatului la Primărie, din partea oamenilor cinstiṭi, Daniela Dolha.

Am văzut cum ticăloṣia unora nu are limite. Au luat un document ce conṭinea o eroare de tipărire ṣi numele Danielei. Nu a contat faptul că documentul a fost emis de filiala judeṭeană. Ei l-au pus pe seama Danielei ca s-o denigreze.

O huidumă de peste 100 Kg îṣi arată muṣchii în faṭa Danielei, o femeie de 1, 50 m, cu intenṭia clară de a o înfricoṣa. Presa servilă zice ca ea l-ar fi agresat pe respectivul. Noi îi cunoaṣtem antecedentele omului. E absolut imposibil ca acest lucru să se fi întâmplat.

Ṣi totuṣi, slugile din presă au spus altceva. Ba încă, în plus, au afirmat că ar exista o plângere pe numele Danielei. Ṣi aceasta este o minciună. Nu există nicio plângere.

Ṣi ne-am întrebat: de ce atâta ură? De ce atâta disperare? Răspunsul l-am gasit în plăṭile făcute de Primărie (SEAP). Publicaṭiile respective au primit peste 80 000 din bugetul Primăriei, de la începutul anului.

Cu ce s-a ales cetăṭeanul din asta? Cu nimic! Banii noṣtri din taxe ṣi impozite au fost risipiṭi în folosul unei singure persoane.

Voi, cetăṭeni ai municipiului Câmpia Turzii, sunteṭi de acord cu jaful din banii noṣtri obṭinuṭi cu efort ṣi sacrificiu?

Acest lucru trebuie să înceteze! Iar 27 Septembrie va fi momentul în care noi, cetăṭenii cinstiṭi ai oraṣului, vom pune STOP jafului din banul public.

Un oraṣ pentru toṭi.
Nu pentru hoṭi!

Octavian Filon
Comandor (r)

Material preulat de pe pagina oficiala USR Campia Turzii- sectiunea public