Politica · 680 · 29 Iunie 2019

De trei ani conduc orașul Câmpia Turzii prin ,,DUME” pe Facebook, rezultatele pe teren sunt ,,ZERO”‼️

De trei ani conduc orașul Câmpia Turzii prin ,,DUME” pe Facebook, rezultatele pe teren sunt ,,ZERO”‼️ariesnew.ro

De trei ani conduc orașul prin ,,DUME” pe Facebook, rezultatele pe teren sunt ,,ZERO”‼️

În această lună s-au împlinit trei ani de când Primăria și Consiliulul Local Câmpia Turzii, Sc. Domeniul Public, Spitalul Municipal sunt conduse de PNL, adică au tot controlul și confortul pentru a guverna local, au o majoritate politică în Consiliul Local, au viceprimar, au directori, au pe mână banii comunității, deci au putut munci pentru localitate fără opreliști. În aceste condiții nu pot invoca niciun minim motiv pentru faptul că nu s-a făcut NIMIC, dar absolut NIMIC, o administrație cu rezultate ZERO, ba mai mult orașul a devenit așa cum nu a fost niciodată, plin se mizerie, gunoaie, praf, țânțari, vegetație neîngrijită, buruieni, drumuri și trotuare deteriorate...

Dar hai să vorbim concret, ce realizări și investitii s-au realizat în această perioadă, sau mai bine zis puteți să-mi spuneti una singură, ca fiind opera PNL de la cap la coadă?

DA..., una singură ,,CAPELA MORTUARĂ” de lângă ,,Stația 110”, o construcție care a costat cât un bloc de locuințe, adică peste 8 miliarde de lei vechi, în rest nimic!

Parcul Industrial Câmpia Turzii, este un proiect 100% PSD, la care nu au avut nici măcar o minimă contribuitie, decât că s-au laudat cu o realizare PSD, pe investițiile unor privați!

Modernizare iluminat public în zona centrală, proiect 100% PSD, și exemplele ar putea continua...

În aceste condiții, cu 70 de angajări în primărie, număr de angajări fără precedent în istoria primăriei, angajări făcute politic, în care politrucii PNL au primit posturi și funcții în administrația locală și prin care banii pentru salarii au ajuns la 3,2 milioane de euro pe an, cu cca 27 de polițiști locali care consuma inutil peste 380 de mii de euro pe an, cu Festivalul Peștelui care consumă anual 40 de mii de euro, PRIMĂRIA INTRĂ ÎN FALIMENT!

Fără patimă și fără supărare, puteți dumneavoastră stimați cetățeni să-mi spuneti o singură realizare în acești trei ani! Una singură?

Toate acestea au o singura cauză: INCOMPETENȚA LOR!

Petre Popp- consilier județean 🌹

A scris consilierul judetean pe pagina sa de facebook