Actualitate · 640 · 24 Iunie 2019

Deputatul Cristina BURCIU: Felicitări echipei administrației locale a municipiului Turda condusă de primarul Matei Cristian!!

Deputatul Cristina BURCIU: Felicitări echipei administrației locale a municipiului Turda condusă de primarul Matei Cristian!!ariesnew.ro

Felicitări echipei administrației locale a municipiului Turda condusă de primarul Matei Cristian!!

Noile autobuze vor face parte din dotarea noii societăți de transport public de persoane, a municipalității, care se preconizează să-și înceapă activitatea de la finele anului 2019. Prin același contract, vor fi achiziționate și stații de încărcare rapidă, elemente pentru sistem e-ticketing și se vor efectua branșamentele în stațiile cu încărcare rapidă.

Proiectul realizat de Municipiul Turda a câștigat locul 1 la nivelul Uniunii Europene, pentru cel mai bun proiect de mobilitate urbană, iar apoi s-a semnat un contract cu finanțare europeană de peste 30 de milioane de euro, bani cu care se vor cumpăra autobuze electrice noi, se vor asfalta arterele principale, se vor face piste de biciclete și se vor implementa soluții moderne de transport persoane în interiorul localității (gen bikesharing etc).