Politica · 405 · 30 Aprilie 2020

Deputatul Horia NASRA: Le solicit consilierilor județeni și lui Alin Tișe să ia în considerare punctele de vedere avizate ale societății civile! Să-și asume răspunderea în cazul unei catastrofe ecologice!

Deputatul Horia NASRA: Le solicit consilierilor județeni și lui Alin Tișe să ia în considerare punctele de vedere avizate ale societății civile! Să-și asume răspunderea în cazul unei catastrofe ecologice!ariesnew.ro

Le solicit consilierilor județeni și lui Alin Tișe să ia în considerare punctele de vedere avizate ale societății civile! Să-și asume răspunderea în cazul unei catastrofe ecologice!

Centrul de Management Integrat al Deșeurilor rămâne o problemă importantă pentru județul Cluj și consider că este de datoria consilierilor județeni și a președintelui Alin Tișe să ia în considerare punctele de vedere avizate ale societății civile PENTRU A EVITA CATASTROFE ECOLOGICE și SOCIALE! Știm cu toții foarte bine PALMA PRIMITĂ de executivul Consiliul Județean Cluj în ianuarie 2020, când a solicitat Agenției Naționale pentru Protecția Mediului emiterea autorizației integrate de mediu pentru Centrul de Management Integrat al Deșeurilor. De curând, cei din Executivul Consiliului Județean Cluj au solicitat din nou emiterea autorizației de mediu însă documentația depusă suferă de mai multe lacune! Prin urmare, îi solicit lui Alin Tișe și consilierilor județeni maximă responsabilitate în această speță și RĂSPUNDERE TOTALĂ ÎN CAZUL UNEI CATASTROFE ECOLOGICE!!!

Horia Nasra Deputat PSD Cluj