Cozmin Sașa - Pro România
Remus Lăpușan - Pro România
Mircea Irimie - Pro România
Actualitate · 365 · 18 Februarie 2019

Deputatul Horia Nasra: Municipiul Cluj-Napoca este cel mai important centru medical din Ardeal, expertiza medicilor și performanțele cadrelor universitare din domeniu certificând această realitate.

Deputatul Horia Nasra: Municipiul Cluj-Napoca este cel mai important centru medical din Ardeal, expertiza medicilor și performanțele cadrelor universitare din domeniu certificând această realitate.ariesnew.ro

Municipiul Cluj-Napoca este cel mai important centru medical din Ardeal, expertiza medicilor și performanțele cadrelor universitare din domeniu certificând această realitate.

#ClujulSănătos este o prioritate pentru comunitatea noastră și pentru social-democrații din Cluj. În perioada următoare, reprezentanți ai Guvernului vor anunțat noi investiții în domeniul medical, în Cluj, după ce în bugetul din 2019 a fost cuprinsă finanțarea obiectivului de investiții `Demolare zoobaza existentă și construire clădire hematologie S+P+3E pe amplasamentul acesteia, la Institutul Oncologic Prof. Dr. I. Chiricuță, Cluj-Napoca`.

Cât privește Spitalul Regional de Urgență Cluj, în 2019, se lucrează la documentația tehnică, un pas important și necesar pentru începerea lucrărilor propriu-zise.

foto: internet