Politica · 669 · 21 August 2018

Deputatul Horia Nasra: Stimate domnule primar, Cluj-Napoca este un oraş cu o viaţă culturală de excepţie, măiestria numeroşilor artişti, muzicieni, şcoliţi în Cluj, fiind renumită în ţară dar şi peste hotare.

Deputatul Horia Nasra: Stimate domnule primar,  Cluj-Napoca este un oraş cu o viaţă culturală de excepţie, măiestria numeroşilor artişti, muzicieni, şcoliţi în Cluj, fiind renumită în ţară dar şi peste hotare.ariesnew.ro

Stimate domnule primar,

Cluj-Napoca este un oraş cu o viaţă culturală de excepţie, măiestria numeroşilor artişti, muzicieni, şcoliţi în Cluj, fiind renumită în ţară dar şi peste hotare.

De mai bine de 12 ani, promiteţi, la fiecare ciclu electoral, o clădire nouă pentru Filarmonica de stat Transilvania şi Academia de Muzică "Gheorghe Dima", ba chiar în toţi aceşti ani, Primăria Municipiului Cluj-Napoca, prin Sorin Apostu, a anunţat alocarea de fonduri pentru contractul de proiectare în valoare de 2,1 milioane de lei.

Stimate domnule Emil Boc,

După cum bine ştiţi, la ora actuală, cele două instituţii îşi desfăşoara activitatea cu dificultate majoră, şi din cauza lipsei unui sediu numeroşi artişti au luat calea altor centre culturale! Ţineţi-vă de cuvânt şi opriţi această băjenie culturală!

Vă solicit să vă respectaţi cuvântul dat în anul 2006 şi să prioritizaţi construcţia clădirii din respect pentru mediul cultural clujean şi pentru toţi artiştii care au făcut, fac şi vor face onoare oraşului nostru.

sursă foto: Actual de Cluj