Politica · 676 · 12 August 2018

Deputatul PMP Eugen TOMAC: Cum se face oare că toate protestele neanunțate, desfășurate în mod spontan pentru a contesta acțiunile PSD, s-au derulat până acum pașnic, fără incidente?

Deputatul PMP Eugen TOMAC: Cum se face oare că toate protestele neanunțate, desfășurate în mod spontan pentru a contesta acțiunile PSD, s-au derulat până acum pașnic, fără incidente? ariesnew.ro

Cum se face oare că toate protestele neanunțate, desfășurate în mod spontan pentru a contesta acțiunile PSD, s-au derulat până acum pașnic, fără incidente?

De ce acest protest anunțat din timp a arătat acțiuni coordonate de instigare la violență?

Din informațiile recent circulate în spațiul public, încep să apară, așa cum bănuiam, indicii ale unei acțiuni premeditate.

Se pare că mecanismul PSD funcționează in umbră mult mai bine decât in fruntea Guvernului, atunci când e vorba de apărarea intereselor proprii și subminarea drepturilor cetățenilor de a se exprima liber.

Sunt tot mai convins ca politicieni din vârful PSD au trimis in mod voit și bine recompensat (nu mă refer aici la tradiționala faină și ulei) provocatori care să compromită mișcarea de protest.

Această mișcare ticăloasă trebuie sancționată sever pentru că nu se poate manipula o țară întreaga fără a răspunde în fața legii.

Avem imagini, avem un calendar exact al derulării evenimentelor, există toate datele necesare pentru demararea unei anchete! Mai trebuie voință!