Actualitate · 373 · 13 Februarie 2018

Deputatul PSD Cristina Burciu se implică în rezolvarea problemelor revoluţionarilor turdeni

Deputatul PSD Cristina Burciu se implică în rezolvarea problemelor revoluţionarilor turdeniariesnew.ro

Deputatul PSD Cristina Burciu se implică în rezolvarea problemelor revoluţionarilor turdeni

Deputatul PSD Cluj, Cristina Burciu, se implică în rezolvarea problemelor revoluţionarilor turdeni, pentru a-i ajuta să îşi preschimbe certificatele de luptători în revoluţia din decembrie 1989. În acest sens, parlamentarul turdean s-a adresat oficial secretarului de stat Sorin Vintilă ...Meşter, responsabil al Secretariatului de Stat pentru Recunoaşterea Meritelor Luptătorilor împotriva Regimului Comunist Instaurat în România în perioada 1945-1989.
„I-am prezentat domnului secretar de stat solicitarea unui grup de revoluţionari din municipiul Turda, reprezentaţi de domnii Vasile Remus Miron şi Marian Bia, care doresc anumite clarificări din partea instituţiei care are atribuţii pe linia problemelor celor recompensaţi în urma evenimentelor din decembrie 1989. Cei doi turdeni deţin certificate de luptător în Revoluţia din decembrie 1989, iar prin intermediul meu au solicitat o audienţă la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, pentru a-şi putea susţine cauza în dosarul de preschimbare a certificatelor de revoluţionari. Aştept răspunsul oficialului guvernamental, precum şi primirea în audienţă a revoluţionarilor turdeni, şi, de asemenea, rezolvarea doleanţelor acestora” a subliniat deputatul Cristina Burciu, într-un comunicat de presă.
Parlamentarul social democrat a mai afirmat că se va adresa şi Comisiei parlamentare comune a revoluţionarilor din decembrie 1989, în scopul lămuririi cererilor luptătorilor turdeni.

Biroul de Presă al Deputatului PSD Cluj Cristina Burciu, 12 februarie 2018
Vezi mai mult