Politica · 623 · 11 Decembrie 2018

Deputatul PSD Horia Nasra: I-aş sugera obraznicului Călin Tuluc, total insipid politic, să se trezească la realitate.

Deputatul PSD Horia Nasra: I-aş sugera obraznicului Călin Tuluc, total insipid politic, să se trezească la realitate.ariesnew.ro

I-aş sugera obraznicului Călin Tuluc, total insipid politic, să se trezească la realitate. Dacă în 2009 a făcut o înţelegere oneroasă cu cineva din PSD este strict problema sa şi a acelei persoane.

Din punctul meu de vedere şi a colegilor consilieri judeţeni social-democraţi, toleranţa la nesimţirea şi incompetenţa administrativă a majorităţii liberale şi a preşedintelui ZERO realizări a ajuns la limită încă din 2016, după două-trei luni de la locale.

Purtaţi pe umeri domnilor liberali, vina falimentului societăţii Cluj Arena SA, vina distrugerii societăţii de Pază şi Protecţie SRL, a insolvenţei Clujana şi punerea pe butuci a Societăţii Drumuri şi Poduri SA. Sunteţi responsabili pentru proasta reabilitare a drumurilor judeţene şi pentru faptul că aţi fost incapabili să finalizaţi CMID.

Faptul că tăiaţi fonduri de la peste 30 de localităţi conduse de primarii opoziţiei vă demonstrează micimea caracterului, lipsa bunului simţ şi a viziunii administrative.