Administrație · 536 · 12 Noiembrie 2018

Despre Smart city și provocările orașelor, la TechFest 2018

Despre Smart city și provocările orașelor, la TechFest 2018 ariesnew.ro

Despre Smart city și provocările orașelor, la TechFest 2018

Un avantaj competitiv cheie al Clujului este dimensiunea de inovare și IT, reprezentată la nivelul municipiului de 20.000 de persoane.

În cadrul evenimentului "TechJam on Smart Cities", am avut plăcerea de a discuta cu participanții la TechFest Cluj-Napoca 2018 și Târgul de Cariere It.

De asemenea, am prezentat modalitatea în care Primăria Cluj-Napoca utilizează conceptele Smart City, și inițiativele prin care municipalitatea încearcă să răspundă provocărilor actuale din domeniul infrastructurii, mobilității urbane, digitalizării serviciilor sau problemelor de mediu, astfel încât calitatea vieții din orașul nostru să fie cât mai ridicată.

Tehnologia nu este o soluție de sine stătătoare, ci doar un instrument pe care comunitatea clujeană și toți actorii implicați în dezvoltarea orașului trebuie să îl folosească pentru a face față atât provocărilor actuale, cât și provocărilor viitorului.

---
Evenimentele dedicate tehnologiei, inovării și domeniului IT au fost găzduite de BTarena Cluj-Napoca la acest sfârșit de săptămână.