Interviul săptămânii · 736 · 02 Septembrie 2019

Dialog deschis cu social democratul Ionuț Mircea MUREȘAN: Îmi doresc să candidez la funcția de consilier local și să devin un reprezentat al tinerilor în Consiliul Local Câmpia Turzii!

Dialog deschis cu social democratul Ionuț Mircea MUREȘAN: Îmi doresc să candidez la funcția de consilier local și să devin un reprezentat al tinerilor în Consiliul Local Câmpia Turzii!ariesnew.ro

Dialog deschis cu social democratul Ionuț Mircea MUREȘAN: Îmi doresc să candidez la funcția de consilier local și să devin un reprezentat al tinerilor în Consiliul Local Câmpia Turzii!

➡ Adrian Mărincean: Ionuț ce ne poți spune despre tine?

➡ Ionuț Mureșan: M-am născut la Câmpia Turzii la 25 mai 1989, am urmat ,,Școala generală Pavel Dan”, cursurile Liceului Industrial din Câmpia Turzii și am absolvit Universitatea Tehnică Cluj-Napoca, Politehnica, specialitatea ,,știința și ingineria materialelor de construcții”.

➡ #AM: Ce hobby-uri ai?

➡ #IM: Ca orice tânăr iubesc sportul în general, fotbalul, pescuitul și ca tradiție de familie moștenită de la bunicul meu, Vasile Porcilă, practic vânătoarea sportivă.

➡#AM: De ce ai ales echipa PSD Câmpia Turzii?

➡ #IM: Simplu, pentru că este cel mai serios partid din Câmpia Turzii. În anul 2010 m-am alăturat echipei PSD dintr-un motiv direct, am avut ocazia să-l cunosc pe Petre Pop încă din perioada când funcționa Centrul de tineret TIM-TIN, unde am jucat împreună de foarte multe ori tenis de masă, m-a cucerit erudiția lui, faptul că este un om energic și pozitiv de la care ai multe de învățat. Atunci mi-a propus să mă alătur echipei PSD, am făcut-o cu drag și cu interes și pot să vă spun că alături de el si echipa noastră am început să mă dezvolt personal și să înțeleg rostul politicii și de ce este nevoie de tineri in politică!

➡#AM: Ce așteptări ai de la politica din Câmpia Turzii?

➡ #IM: Să facă ceva pentru tinerii din oraș pentru a nu fi nevoiți să plece la Cluj-Napoca iar cei plecați să se reîntoarcă acasă!

➡ #AM: Ce proiecte ai pentru anul 2020?

➡ #IM: Îmi doresc să candidez la funcția de consilier local și să devin un reprezentant al tinerilor în Consiliul Local Câmpia Turzii, unde să sprijin sportul, activitățile tinerilor și să facem ceva pentru oraș.

➡ #AM: Cum arată Câmpia Turzii în 2019?

➡ #IM: Așa cum nu a arătat niciodată, dezastru! Centrul orașului, Sala Sporturilor, Parcul Mare, Palatul Cultural, față de cum arătau cu câțiva ani în urmă, acum sunt în paragină. Arată foarte rău. Nici nu vreau să spun mai mult decât, DEZASTRU!

➡ #AM: Ce le transimiti tinerilor din Câmpia Turzii?

➡ #IM: În primul rând să-și facă o proprie părere și să nu se mai lase păcăliți de FACEBOOK, viața de zi cu zi este alta! Să vină alături de mine într-un nou proiect. Ce proiect? Cel pe care și-l doresc!

➡ Adrian Mărincean: Îți mulțumesc pentru interviu!

➡ Ionuț Mureșan: Mulțumesc și eu!