Actualitate · 3304 · 02 August 2018

Disensiuni, acuze, tensiuni, între managerul Spitalului si doctorii de la Sectia chirurgie! Medicii sunt extrem de nemultumiti de actualul manager!

Disensiuni, acuze, tensiuni, între managerul Spitalului si doctorii de la Sectia chirurgie! Medicii sunt extrem de nemultumiti de actualul manager!ariesnew.ro

Ieri, în cadrul Spitalului municipal din Câmpia Turzii, a avut loc o sedinta furtunoasa, convocata de managerul interimar, fostul consilier local PNL , Adrian Iosif ANTAL, sedinta care ar fi avut ca motiv iesirile publice ale medicului Cergo Lehel cu privire la plecarea medicului Mahmoud ALAJMI. Sedinta ar fi degenerat in acuze si disensiuni intre medicii sectiei chirurgie si managerul spitalului, cu privire la managementul defectuos si a datoriilor de cca 4,5 miliarde de lei acumulate in ultimul an de catre spital.

Acuzele dintre Adrian Antal si medicul Sandu Valeriu, ar fi fost de genul…nu avem fase pt operat…acesta raspunzandu-i …cumparati-le din ciubuc d-le doctor… spun surse din spital. Mentionam ca cele relatate nu au fost confirmate de cei în cauză
In aceste conditii, lucrurile par sa nu functioneze bine in Spital, conflictul intre medici si actualul manager interimar fiind tot mai evident!