News · 1152 · 13.01.2023

Doi proxeneți au traficat o fată de 16 ani din Câmpia Turzii

By REDACȚIE
Doi proxeneți au traficat o fată de 16 ani din Câmpia Turzii

Doi proxeneți, în vârstă de 26 și 21 de ani, au fost reținuți pentru că au traficat o fată în vârstă de 16 ani din localitatea Câmpia Turzii.

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii și cei ai Poliției municipiului Câmpia Turzii, cu sprijinul efectivelor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Brăila și Galați, au efectuat, miercuri, patru percheziții domiciliare în municipiile Brăila și Galați, în urma cărora au pus în executare două mandate de aducere pentru continuarea cercetărilor, într-un dosar penal ce vizează infracțiunea de proxenetism în formă continuată, anunță IPJ Cluj.

În cauză sunt vizați doi tineri, unul de 26 de ani, din județul Galați, și celălalt de 21 de ani, din județul Brăila, cercetați de polițiști. Ei sunt acuzați că, în perioada iulie – noiembrie 2022, ar fi obținut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către o minoră în vârstă de 16 ani, facilitând activitatea acesteia prin asigurarea clienților.

În cadrul perchezițiilor au fost identificate și ridicate bunuri de interes în cauză, precizează anchetatorii.

În urma activităților investigative și a probatoriului administrat, cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Turda, cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele tânărului de 26 de ani a fost dispusă măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, iar pe numele tânărului de 21 de ani a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Perchezițiile au beneficiat și de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila.
sursa:Facebook/Gazeta de Cluj- autor: Răzvan Robu

BACK TO TOP