Politica · 2294 · 23 August 2020

Dorin LOJIGAN pierde alegerile locale, Avram GAL le câştigă, Daniela DOLHA şi Adrian MISCHIAN cresc în popularitate!

Dorin LOJIGAN pierde alegerile locale, Avram GAL le câştigă, Daniela DOLHA şi Adrian MISCHIAN cresc în popularitate! ariesnew.ro

Dorin LOJIGAN pierde alegerile locale, Avram GAL le castiga, Daniela DOLHA si Adrian MISCHIAN cresc in popularitate!

Alegerile locale din 27 septembrie vor produce mari schimbari in plan politic si administrativ la Campia Turzii, va fi un an al schimbarilor si repozitionarii pe eșichierul politic. Marele perdant al acestor alegeri este Dorin LOJIGAN, care erodat fiind de starea proasta a infrastructurii, a drumurilor, gunoaielor, dar si a modului arogant si agresiv cu care a condus administrația locala in cei patru ani de mandat a generat un trend crescator al nemultumitilor care nu mai doresc sa auda de Dorin Lojigan.

Preferatul acestor alegeri este Avram GAL, perceput ca un luptator, mult mai pozitiv si mai intreprinzator cu realizari notabile in mandatul sau de viceprimar, se afla în Pole Position si va câștiga alegerile locale.

Daniela Dolha si Adrian Mischian cresc în popularitate, acumuleaza în fiecare zi voturi de pe dreapta politica, canibalizandu-l pe zi ce trece pe Dorin Lojigan, deschizandu-i lui Avram Gal drumul spre victorie.

PSD Campia Turzii, impreuna cu candidatul Gheorghe Iulian Rece, este inexistent, cu o atitudine de genul Gigi Becali, cu sfinți și balauri, cruci făcute la slujbele religioase, îl plasează pe acesta în politica anilor 90, fără perspectivă și cu o ușoară scădere datorată candidatului Pro Romania, Sasa Cozmin impreună cu care se bat pentru locurile 4-5!