Politics · 381 · 27.05.2024

Dorin Lojigan se teme de o confruntare cu Petre Pop - De ce refuză o dezbatere pe proiectele orașului!

By REDACȚIE
Dorin Lojigan se teme de o confruntare cu Petre Pop - De ce refuză o dezbatere pe proiectele orașului!

Stimați cetățeni, DE CE SE TEME PRIMARUL!?

Suntem la jumătatea campaniei electorale, o campanie ce ar trebui să aibă la bază dezbaterea publică, confruntarea de idei și expunerea proiectelor pentru mandatul 2024-2028. Din păcate, cel care are obligația morală și resursele instituției pe care o conduce să organizeze o dezbatere publică, pe care în mod public l-am provocat, fuge de o astfel de confruntare profesională. Motivând pueril că dânsul doar cu cetățenii intră în dezbatere, primarul evită, de fapt, responsabilitatea.

Este mult mai ușor să dai interviuri regizate și ușoare, în care soliciți să nu fii pus în dificultate și să nu se pună întrebări incomode – un lucru evident de peste 8 ani de zile. Aceleași povești rostogolite și reinterpretate, același interviu reluat perpetuu.

Înțeleg spaima acumulată în această campanie, în care cuvintele de ordine sunt „ne-am săturat”, „oricine în afară de…”, „lehamite” și „schimbare”. Ceea ce nu înțeleg este lipsa de curaj politic și de asumare.

În consecință, începând de miercuri, voi intra cu dvs. online, într-un „dialog virtual cu primarul”, prin care, la modul profesionist și cu argumente concrete, vom discuta problemele orașului și chestiunile deosebit de grave ce s-au întâmplat în aceste mandate.

Vă aștept online, cu interes, pe Facebook și Instagram.

Iar, d-le primar, „de ce ți-e frică nu scapi!”, spune o vorbă din bătrâni.

Cu interes,
PETRE POP,
Candidat la funcția de PRIMAR

BACK TO TOP