Cozmin Sașa - Pro România
Remus Lăpușan - Pro România
Mircea Irimie - Pro România
Administrație · 260 · 17 Februarie 2020

Dorin Nicolae LOJIGAN față în față cu tinerii orașului nostru

Dorin Nicolae LOJIGAN față în față cu tinerii orașului nostruariesnew.ro

Dorin Nicolae LOJIGAN față în față cu tinerii orașului nostru

Ca urmare a succesului reputat de echipa GDV Robotics, a Liceului Teoretic „Pavel Dan”, la competiția regională „BRD First Challenge România”, primarul Municipiului Câmpia Turzii i-a invitat pe tinerii roboticieni la Primărie.

Scopul întâlnirii a fost atât de a-i felicita în nume personal, cât și de a-i impulsiona să-și continue visul și să se lupte pentru a câștiga etapa națională a competiției.

Totodată, edilul orașului le-a prezentat proiectele pe care administrația publică locală le are în lucru, pentru următorii ani.

„Am vorbit cu tinerii despre visurile lor, despre ideea care a născut GDV Robotics și despre VOL-E, robotul cu care participă la etapa națională. Am aflat de la ei că au nevoie de tot suportul nostru, astfel că fac apel la oamenii de afaceri din Câmpia Turzii să sprijine echipa de la Liceul Teoretic Pavel Dan. Acești tineri reprezintă garanția unui viitor frumos pentru comunitatea din Câmpia Turzii, iar faptul că ei înșiși și-au exprimat susținerea față de comunitatea locală este un motiv cu atât mai mult să-i sprijinim și să ne mândrim cu ei.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Echipa GDV Robotics va participa la faza națională a BRD First Challenge România și au nevoie de toată susținerea orașului.

Orice donație către GDV Robotics este binevenită, iar pentru a-i sprijini, accesați pagina lor de facebook: https://www.facebook.com/gdv.robotics.ro168/, trimiteți-le un mesaj și ei vă vor da detalii suplimentare!

Direcția Relații cu Comunitatea