Zoon Politikon · 1196 · 09.05.2022 · 00:00

După 30 de ani de la Revoluție, CÂMPIA TURZII este condusă de *TURNĂTORI, ODRASLELE FOȘTILOR INFORMATORI AI SECURITĂȚII si de DELATORII RUȘILOR de la MECHEL.*

By REDACȚIE
După 30 de ani de la Revoluție, CÂMPIA TURZII este condusă de *TURNĂTORI, ODRASLELE FOȘTILOR INFORMATORI AI SECURITĂȚII si de DELATORII RUȘILOR de la MECHEL.*

Oricât ar părea de paradoxal, după câteva decenii de la *Rezoluția din 1989*, aparatul decizional al administrației din Câmpia Turzii este intoxicat și condus de foști, turnători, informatori, colaboratori cu nume conspirative, semnatari de angajamente cu fosta *Securitate Comunistă*, de odraslele lor, de delatori ai rusilor de la Mechel și de milițieni de școală nouă.

De la început, ca o datorie morală, fără intenția de a-mi zugravi un titlu’ de glorie, pot să afirm cu mândrie că părinții mei nu au fost membrii PCR, nici informatori sau colaboratori ai *Securității* iar susbsemnatul în decembrie 89 avea 13 ani, nu a fost UTC-ist…decât membrul în organizația de pionieri.

Așa că, prin rubrica *ZOON POLITIKON*, echipa Aries News și-a propus cu suportul și ajutorul unor investigații, să devoaleze și să informeze opinia publică, pe SPECIALIZAȚII încă de pe vremea comuniștilor în ,,navigația politică’’ prin apele tulburi ale partidelor politice istorice, de stângă și de dreaptă, deghizați în deontologi, moraliști, folosindu-se de vechile deprinderi pentru a ajunge la borcanul cu miere (cine știe, poate mai gustase și înainte de ’89), și care în anul de grație 2022 sunt stăpâni peste bucatele urbei noastre.

Incapabili și fără perspectivă politică, ajunși prin jocuri politice, pe unii regăsindu-i guralivi si cu o agresivitate voluntară, pe alții cuminți și pitiți, dizarmonici și cu o excesivă ,,delicatețe’’ asezați confortabil în functii după principiul ,,scoală-te că mă așez eu’’!

Si pentru nu a înfăptui un act de nedreptate față de aleșii locali onești, mentionez că nu este vorba de un fenomen generalizat, ci de cazuri particulare si bine infiltrate în politica ghirișeană.

Iată un caz semnalat de publicația Turda News, la rubrica DEZVĂLUIRI: Document exploziv circulă în mediul politic din Câmpia Turzii! Mihail Pătruțiu (consilier local PNL), colaborator al Securității?! Click pe: https://turdanews.net/document-exploziv-circula-in-mediul-politic-din-campia-turzii-mihail-patrutiu-consilier-local-pnl-colaborator-al-securitatii/

Tineți aproape, urmează *Marea Devoalare*

foto: Consiliul Local Câmpia Turzii, sursa: Facebook/ Primaria Campia Turzii

BACK TO TOP