Politica · 695 · 31 August 2020

Echipa PNL Campia Turzii

Echipa PNL Campia Turziiariesnew.ro

Câmpia Turzii are 9 proiecte cu finanțare europeană în valoare de peste 40 mil. euro în desfășurare, proiecte mari de infrastructură, care pun baze solide învățământului, turismului, sportului și sănătății, altele pentru petrecerea timpului liber și recreere, care transformă municipiul nostru într-unul european, după modelul Clujului.
Sunt proiecte care vizează modernizarea majorității străzilor și zonelor pietonale, care conduc la creșterea calității vieții pentru fiecare locuitor în parte și pentru întreaga comunitate locală totodată. Fie că vorbim de planul de mobilitate urbană, de cele doua licee aflate în renovare, de schimbarea conductelor de apă și canal, o gradiniță nouă construită din temelie, complex sportiv, complex social, palat cultural și parc central, teatru de vară sau skate park, toate acestea reconstruiesc Câmpia Turzii.
Daca e să vorbim de restul proiectelor cu finantare guvernamentală și locală: bazin de înot, sala sporturilor, stadion, parcuri pentru copii și zone de agrement noi, ansambluri de străzi asfaltate și modernizate, sunt dovada că în Câmpia Turzii se poate, printr-o viziune sănătoasă, plin implicare, ambiție și continuitate. Suntem datori comunității să ducem la bun sfârșit toate aceste proiecte și să-i oferim toate aceste elemente care conduc la o bunăstare socială pe care o merită din plin.
Dumneavoastră, prin intermediul celor peste 2000 de semnături acordate, sunteți dovada că munca noastră răspunde nevoilor dumneavoastră. Noi ne angajăm, alături de o echipă de specialiști în diferite domenii de activitate, pentru consiliul local, din care fac parte atât doamne cât și tineri cu care ne mândrim, să demonstrăm că și în continuare se poate și că orice proiect oricât de ambițios, este posibil de realizat.