Cronica aleșilor locali · 639 · 07 Mai 2019

⚫️ Edilii nostri ,,au reușit” o nouă ,,performanță” să termine relația de înfrățire cu muncipiul Putten din Olanda⁉️DIRECȚIA RELAȚII CU COMUNITAREA ZERO EFICIENȚĂ!

⚫️ Edilii nostri ,,au reușit” o nouă ,,performanță” să termine relația de înfrățire cu muncipiul Putten din Olanda⁉️DIRECȚIA RELAȚII CU COMUNITAREA ZERO EFICIENȚĂ! ariesnew.ro

⚫️ Edilii nostri ,,au reușit” o nouă ,,performanță” să termine relația de înfrățire cu muncipiul Putten din Olanda⁉️DIRECȚIA RELAȚII CU COMUNITAREA ZERO EFICIENȚĂ!


Primarul Ioan Vasinca a reușit să dezvolte relațiile internaționale, înfrățind muncipiul Câmpia Turzii cu mai multe municipalități din Uniunea Europeană. Urmare a acestor tratate s-au realizat o serie de colaborări culturale, sportive și administrative. Spre exemplu așa a luat ființă ,,Festivalul Internațional de Folclor Flori de pe Arieș”. În mai puțin de trei ani, actualii edili liberali au reușit să rupă niște prietenii cu parteneri din UE! Cum? Prin indolență, aroganță și lipsă de implicare!

În aceste zile a sosit la Primăria Câmpia Turzii o adresă oficială din partea Municipiului Putten-Olanda prin care ne anunță încetarea parteneriatului de înfrățire între cele doua comunități. Ba mai mult, după munca ,,asiduă” a Direcției de Relații cu Comunitatea, partenerii din Siemianowice Śląskie-Polonia, aceste nici măcar nu știu că Radu Hanga nu mai este primarul municipiului, aceștia în aceste zile trimițând o felicitarea pe numele ,,Primar Radu Ioan Hanga”

PS: Fotografia este realizată în anul 2014, Anul Culturii Locale, când partenerii noștri din Ungaria, Polonia, Olanda erau tratați normal, civilizat și cu respectul cuvenit!

A scris consilierul judetean Petre POP pe pagina sa de facebook