Știrea cititorului · 2372 · 23 Septembrie 2018

Elena BACIU: Poliția se plimbă cu mașinile pe străzi de multe ori trec pe lângă ei , dar polițiștii în loc să îi adune pe acești neputincioșii și săi ducă la spital...Așa ne distrugem tineretul cu indiferenta !!!

Elena BACIU: Poliția se plimbă cu mașinile pe străzi de multe ori trec pe lângă ei , dar polițiștii în loc să îi adune pe acești neputincioșii și săi ducă la spital...Așa ne distrugem tineretul cu indiferenta !!!ariesnew.ro

ARIESNEWS.RO
Campia Turzii devenit o piață de desfacere pentru droguri necunoscute, provenite de la delaleri din zona. Consumatorii, în general liceeni, au un comportament straniu, spun specialiștii care s-au confruntat cu numeroase cazuri de dependență. L-au numit “fenomenul zombie”, pentru că victim...
Comentarii
Valea Emilia Nu ca sunt incapabili de fapt sunt platiti gras dar nu i intereseaza indiferenta e cel mai bun lucru ?!
Administrează
Gabi Ludusan of ce vremurii am ajuns. politia ce face? de unde au droguriile?
Administrează
Elisabeta Elvira Gacs De părinții lor îmi este milă, în rest mă repet dacă poliția nu ar fii pe o mână cu traficanții încă ar există scăpare, dar pănâ când suflătorii sănt și traficanții de droguri e jale. Zombies, nu mai folosiți termenul dacă nu știți ce vorbiți.
Administrează
Teodor Ovidiu Muntean Dragi polițiști faceți ceva nu vă gândiți că aveți copii și mâine vor fi că bieții tineri ,!!
Administrează
Jisa Elena O ,nu !!!! Ei sant interesați să amendeze şoferii ,altceva nu vad ,nu aud !!
Administrează
Cristian Stefan Bucur Am vazut multi mai nou la luna, la fosta discoteca costinesti.E liber printre boscheti😂😂
Administrează
Andrei Ciaca 😆😆😆😆😆😆😆😆😆
Administrează
Elena Baciu Poliția se plimba cu mașinile pe străzi de multe ori trec pe lângă ei , dar polițiștii in loc sa ii adune pe acești neputincioșii și săi ducă la spital in CLUJ in secția pentru așa ceva !Apoi și medicii sunt de vina ar trebuii sa ii țină pe secție cu tratament vreo 3 săptămâni !!! Așa ne distrugem tineretul cu indiferenta !!!
Administrează
Îmi place
Răspunde1săpt