Eveniment · 177 · 05 Noiembrie 2019

Ella Bella vine la Câmpia Turzii pentru a ne întreba: „Tu ai inimioară?”

Ella Bella vine la Câmpia Turzii pentru a ne întreba: „Tu ai inimioară?”ariesnew.ro

Ella Bella vine la Câmpia Turzii pentru a ne întreba:

„Tu ai inimioară?”

Marți,12 noiembrie 2019, de la ora 17:00, îndrăgita Ella Bella și prietenii ei vin la Câmpia Turzii pentru a pune în scenă un spectacol de excepție, dedicat copiilor cu imaginația bogată.

Timp de 60 de minute, aceștia îi vor încânta pe cei mici, dar și pe cei mari cu micile lor ghidușii și vor încerca să-l umanizeze pe roboțelul Neo care întreabă mereu: "Tu ai inimioară?"

În această toamnă Ella Bella pornește într-o nouă aventură, doar că acum îi va avea alături și pe prietenii săi: Dodo, Lala și frații Bubu-Rica. Și nu uitați... după colț așteaptă Turbi care va încerca iarăși să strice buna dispoziție prin aparițiile sale "necontrolate". Prietenii din YUPILANDIA vă invită la încă o seară memorabilă de cântec, suspans și bună dispoziție, toate oferite pe scena Palatului Cultural “Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii.

"Tu ai inimioară?" - este numele noului spectacol pe care Ella Bella&co îl vor susține la Câmpia Turzii. Biletele se găsesc în format electronic https://www.iabilet.ro/bilete-bella-ella-tu-ai-inimioara-…/… și în magazinele Flanco. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.

Prețul unui bilet este de 45 lei.

Copiii cu vârsta sub 2 ani au accesul gratuit în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”!

Vă așteptăm!

Direcția Relații cu Comunitatea

ziare & stiri