Today · 179 · 23.10.2022

EXCLUSIV. Fostul baschetbalist Bruno Roschnafsky, șeful Departamentului pentru Sport al PSD Cluj. Susține sportul de masă

By REDACȚIE
EXCLUSIV. Fostul baschetbalist Bruno Roschnafsky, șeful Departamentului pentru Sport al PSD Cluj. Susține sportul de masă

Fostul baschetbalist Bruno Roschnafsky conduce Departamentul pentru Educație Fizică și Sport al PSD Cluj și se va ocupa de dezvoltarea sportului de masă la nivelul județului. Alături de el, în cadrul departamentului, mai activează fosta handbalistă Carmen Amariei.

Acesta a participat, vineri, la o întâlnire a conducerii PSD Cluj cu șefii de departamente ai filialei și cu primarii social-democrați, la reuniune fiind prezent și președintele Consiliului Național al partidului, Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale.

,,Implicarea civică și politică în viața unei cetăți ne arată încă o dată dacă mai era nevoie dorința de schimbare, de crestere a calității vieții oamenilor.

Mulțumesc senatorui Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național PSD, coordonatorul departamentelor naționale pentru susținerea proiectelor PSD Cluj.

Mă bucur tare mult și apreciez că s-au alăturat proiectului PSD Cluj, în cadrul departamentelor pe domenii, un număr mare de tineri, precum mai multe personalități clujene.

Printre ele, două nume sonore ale sportului clujean și european, Carmen Amariei și Bruno Roschnafsky.

Împreună vom contribui la sustinerea sportului, a sportului de masă, atât la nivel local cât și național”, a declarat președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș.

Roschnafsky a mai cochetat cu politica și a candidat în 2016 pentru funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca din partea Partidului Puterii Umaniste (PPU).

Bruno Roschnafsky a făcut parte din legendara echipă de baschet a ”U” Cluj, campioana României la începutul anilor 1990, alături de Ghiță Mureșan, Marcel Țenter, Mircea Cristescu, Mihai Sinevici și Tiberiu Sebestyén.

BACK TO TOP