Politica · 408 · 02 Decembrie 2020

Exclusiv! PSD Campia Turzii este sub tutela lui Dorin LOJIGAN! Blat intre PSD si PNL, pentru functiile de la stat!

Exclusiv! PSD Campia Turzii este sub tutela lui Dorin LOJIGAN! Blat intre PSD si PNL, pentru functiile de la stat!ariesnew.ro

Dupa cacialmaua din ianurie 2020, cand conducerea PSD Campia Turzii, aleasa statutar a fost desfiintata, PSD Campia Turzii a fost predat unor interese personale. Angajati PSD din companiile de stat pentru a-si pastra functiile obtinute tot pe criterii politice, au predat PSD Campia Turzii lui Lojigan si PNL, promitand ca sunt loiali si ascultatori, non-combat.

,,BLAT POLITIC INTRE P.N.L. SI P.S.D. CAMPIA TURZII !
PRIMUL SCURT CIRCUIT INTRE NASUL MARE SI NASUL MIC !
Dupa alegerile locale din septembrie 2020, era de asteptat ca P.S.D. Campia Turzii va fi balamaua ruginita, dar folositoare a P.N.L., in anumite ocazii. Astazi 19.11.2020, in sedinta de consiliu local, la inceput de drum, grupul politic P.S.D. sub indrumarea liderului de grup, deocamdata nu cunosc care este acesta, probabil unul dintre nasi, nu au fost in stare sa pregateasca aceasta sedinta si sa aiba o abordare unitara in ceea ce priveste pct. 22 de pe ordinea de zi. Au venit in sedinta total nepregatiti, dar cu aere de mari ,, politicieni ", daca lider de grup este nasul mic, nici nu se putea altfel, nu ca, cu nasul mare ar fi rupt gura targului, s-au balbait in a vota, pe o speta destul de simpla: admiterea sau respingerea unei plangeri prealabile. Si ce a iesit ? Varza a la Cluj ! Daca citeau materialul intocmit de serviciul juridic si de catre biroul urbanism si amenajarea teritoriului, foarte bine argumentata speta pusa in dezbatere, isi puteau da seama ca totul este potrivit legii, netrebuind unii dintre ei, sa se ascunda in spatele unui vot de abtinere. Ce sa ceri si cui ? Atata stiinta de carte au incat le bubuie mintea, CV-urile urla. Voturile lor vor hotara soarta cetateanului si bunul mers al activitatilor de orice natura, in municipiul Campia Turzii, pentru o buna bucata de timp .
Necunoasterea, incompetenta ucide decizii !
Asta le este valoarea !
Ce cautati voi , impostorilor, oportunistilor....in acest consiliu local!?
Acesta este doar inceputul!
Ce urmeaza, stimati cetateni, sustinatori ai social-democratiei, o sa va minunati, numai sa aveti rabdare , ca vreme , timp o sa aveti (4ani) !,, A scris fostul consilier local PSD -Ionel ISAC pe pagina sa oficiala de facebook si reprezinta opinia sa politica!