Politica · 591 · 05 Decembrie 2020

Exculsiv! Iata ce declara un consilier local PSD: Alegerile la PSD Campia Turzii nu au fost decât un teatru vesel de după amiază!

Exculsiv! Iata ce declara un consilier local PSD: Alegerile la PSD Campia Turzii nu au fost decât un teatru vesel de după amiază!ariesnew.ro

Cităm:
♦️Marcel Bogdan 20.01.2020
,, De la început vă spun că nu duc războiul nimănui,incerc să fiu drept, imparțial și corect în ceea ce spun și fac.
Așa-zisele alegeri de ieri nu au fost decât un "teatru vesel de după amiază" în care s-au vrut să se creeze impresia că exprimă voința organizației PSD Câmpia Turzii.
Ce a fost ieri? O întâlnire între o parte din membrii PSD Câmpia Turzii, Turda și Cluj care au ignorat cu bună știință legile democrației,statutul partidului, voința majorității și dezbateri libere cu puncte de vedere care trebuiau să clarifice lucrurile.
Departe de a fi un examen de democrație, adunarea de ieri a fost dedicată numai anumitor membrii, fără un convocator public și într-un timp nepermis de scurt, tocmai pentru a nu fi deranjați de opiniile altor membrii.Ce s-au întâmplat ieri a fost o îngrădire a dreptului de a alege și a fi ales - un lucru grav într-un stat democratic și în anul 2020.
Nu arunc vina asta pe toți participanții de la adunarea de ieri, unii au fost de bună credință,unii curioși , alții au fost manipulați, dar pentru cei care au organizat și susținut simulacrul de ieri este incalificabil.Doar atâta pot;le e teamă de dezbatere, de păreri, de discurs, de argument.
Rezumând, vă spun că a fost o grabă suspectă,s-au acționat nedemocratic și nesaturat, s-au manipulat și s-au manifestat unele interese interne și externe.Primarul în funcție e mulțumit și liniștit.”
Din luna Ianuarie 2020, urmare a unei ,,așa zis conferințe extraodinare PSD” trucată, ilegitimă și nestatutară am fost îndepărtat din PSD Câmpia Turzii atât eu, cât și majoritatea membrilor incomozi. După care, înaintea alegerilor locale, pe data de 5.08.2020, am fost ,,exclus” din PSD Câmpia Tuzii, iar în 29.10.2020 am mai fost exclus odată, de parcă poți fi exclus de două ori, dintr-un partid, dar probabil prin asta se explică importanta mea 😃 și temerile lor.
În concluzie, din Ianuarie 2020 și cu ,,acte” din august 2020, se pare că nu mai fac parte din PSD Câmpia Turzii.
Nu am să comentez mai mult decât atât din respect pentru cei 23 de ani de munca în PSD și pentru membrii și simpatizanții partidului, însă am să vă îndemn să citiți mai jos, opiniile unor membrii PSD marcanți, scrise pe forumul de dezbatere și informare PSD, despre celebra conferința și despre ce se întâmplă în PSD CT....concluziile le trageți dvs.
Sursa -Pagina oficiala de facbook a fostului consilierului judetean Petre POP