Eveniment · 414 · 24 Ianuarie 2020

Expoziția de iarnă Brickenburg, ediția 2020

Expoziția de iarnă Brickenburg, ediția 2020ariesnew.ro

Expoziția de iarnă Brickenburg, ediția 2020

Începând de vineri, 24 ianuarie și până duminică, 26 ianuarie, lumea construcțiilor din cărămizi LEGO® își redeschide porțile pentru publicul vizitator, pentru trei zile, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei.

Organizată în colaborare cu Asociația Brickenburg, expoziția va putea fi admirată la sediul central al Muzeului, de pe strada Memorandumului, numărul 21, în intervalul orar 11.00-19.00, în zilele de vineri și sâmbătă, respectiv 11.00-17.00, duminica.

Evenimentul se adresează tuturor categoriilor de vârstă și aduce în atenția publicului impresionante construcții originale realizate din elemente LEGO® de către membri ai Asociației Brickenburg. La această ediție, constructorii Brickenburg de toate vârstele au pus accentul pe ideea respectării naturii și a dezvoltării urbane, majoritatea lucrărilor expuse abordând această temă în diverse stiluri de construcție și sub diverse aspecte ale vieții reale. Sunt de remarcat reproducerile a două clădiri simbol din Cluj-Napoca, respectiv Biserica Sfântul Mihail și clădirea Cazinoului, realizate de domnul Răzvan Horhat.

La fel ca în fiecare an, vizitatorii vor avea ocazia de a testa posibilitățile de combinare a elementelor LEGO® în cadrul atelierelor de construcții libere.

Prețul unui bilet de intrare este de 4 lei.