Politics · 668 · 04.05.2023

FABULA PNL -Efectele perseverenței administrative - Gara CFR Câmpia Turzii intră în reabilitarea, înseamnă a te lăuda cu un lucru la care nu ai contribuit nu nimic! NU NE MAI ABURIȚI!

By REDACȚIE
FABULA PNL -Efectele perseverenței administrative - Gara CFR Câmpia Turzii intră în reabilitarea, înseamnă a te lăuda cu un lucru la care nu ai contribuit nu nimic! NU NE MAI ABURIȚI!

Cetățenii din Câmpia Turzii au un sentiment profund de lehamite legat de modul cum este administrat orașul, adică exclusiv politic, și cu o ipocrizie a administrației locale care a făcut o obișnuită din a se lauda pe munca și realizările altora, spre exemplu cu făbricuțe realizate de privați…

Un nou episod din acest ciclu sunt și lucrările de reabilitare a Gării din Câmpia Turzii, investiții aprobate de Ministerul Transporturilor, un minister condus de PSD.

Suntem curioși și dorim să află concret ce demersuri a făcut “perseverența” administrativă de la Câmpia Turzii, că atribuții și competențe nu are? L-o fi sunat primarul PNL pe ministrul PSD Grindeanu și l-o fi dojenit?

Să fim serioși! O altă laudă cu iz electoral, pe munca altora!

Rușinică!

Cităm din La Fontaine Fabule de Câmpia Turzii

✅Toate demersurile legale pe care le-am întreprins, în ultimii doi ani, în raport cu Ministerul Transporturilor și al Infrastructurii, precum și cu SN CFR SA, își arată efectele. Ieri, 3 mai 2023, a fost predat amplasamentul în vederea începerii lucrărilor de reabilitare ale stației CFR din orașul nostru. Autorizația de construire a fost emisă în data de 10.11.2022.

💶Valoarea totală a investiției care va fi realizată la Câmpia Turzii este de 3.246.705 lei FĂRĂ TVA, iar termenul de finalizare al lucrărilor este de 8 luni. Odată finalizat acest obiectiv de investiții, va spori considerabil atât siguranța și confortul călătorilor care utilizează Stația CFR din Municipiul Câmpia Turzii, precum și eficiența energetică a clădirii. De asemenea, va crește aspectul clădirii, contribuind la atractivitatea zonei.

Clădirea stației CFR din Câmpia Turzii nu mai fusese reparată de peste 30 de ani, iar condițiile în care munceau angajații SN CFR SA precum și cele cu care se confruntau clienții Căilor Ferate Române erau dintre cele mai disgrațioase.

Sunt ferm convins că aceste lucrări nu ar fi debutat acum, fără demersurile, adresele, solicitările pe care le-am trimis, în ultimii doi ani, către Ministerul Transporturilor. Deși guvernul liberal, prin ministrul, Ludovic Orban, alocase fondurile necesare lucrărilor de reparații, din motive necunoscute nouă, actualul ministru - social-democratul, Sorin Grindeanu, a întârziat aceste lucrări NEPERMIS de mult. Așa s-a ajuns la situația în care aniversarea a 150 de ani de la darea în folosință a stației să găsească această clădire într-o stare de profundă degradare. Totuși, le mulțumesc, în numele locuitorilor Municipiului Câmpia Turzii, tuturor celor care s-au implicat și vor contribui la această lucrare atât de necesară pentru transportul alternativ, interurban, din Municipiul Câmpia Turzii.

#administratieliberala #promisiuniindeplinite

BACK TO TOP