Cronica aleșilor locali · 739 · 20 Noiembrie 2018

FESTIVALUL PEȘTELUI cea mai mare activitate ,,academică și culturală" organizată de CENTENAR, a costat aproximativ 40 000 de euro, bani plătiți de PRIMĂRIA Câmpia Turzii!!!

FESTIVALUL PEȘTELUI cea mai mare activitate ,,academică și culturalăariesnew.ro

FESTIVALUL PEȘTELUI cea mai mare activitate ,,academică și culturală" organizată de CENTENAR a costat aproximativ 40 000 de euro, bani plătiți de PRIMĂRIA Câmpia Turzii!!!Mult anunțatul Festival Internațional al Peștelui Durabil, care avea ca obiectiv relansarea turismului la Câmpia Turzii, prin vizitarea orașului de către 3000 de turiști, s-a dovedint a fi un ,, Concurs local de stricat bani publici”.

Un festival al peștelui cu bere și mici din abundență, și cu mai puțin pește și unde o porție de costiță cu fasole a costat 42 de lei. La o analiza simplă, cu un număr de participanți puțin peste 100, din care, majoritatea au fost membrii de partid din PNL, Câmpia Turzii, și angajați din primarie, putem spune că primarul Dorin Lojigan a reușit să realizeze cel mai scump chef din istoria municipiului Câmpia Turzii, la care a plătit ca un baștan 36 000 de euro fără TVA din banii primăriei!