Administrație · 776 · 07 Iunie 2019

Fetiţă găsită de către Poliţia Locală Câmpia Turzii în timp record

Fetiţă găsită de către Poliţia Locală Câmpia Turzii în timp recordariesnew.ro

Fetiţă găsită de către Poliţia Locală Câmpia Turzii în timp record

Polițiștii locali din Municipiul Câmpia Turzii și-au făcut datoria încă o dată cu mult profesionalism și devotament, însă având în vedere experienţa acestora, putem considera că astfel de acțiuni ţin de normalul cotidian.

Cu adevărat senzațional este rezultatul la care se ajunge atunci când se îmbină acest profesionalism cu un tot mai prezent spirit civic din partea cetățenilor noștri, care zi de zi ne apelează cu diferite probleme din urbea noastră.

În acest mod a fost posibilă ducerea, în cel mai scurt timp și în deplină siguranță, în brațele părinților ei, a unei fetițe de doar trei anișori, pierdută din vedere într-unul din parcurile din zona centrală.

Dintr-o clipă de neatenție fetița s-a îndepărtat de lângă părinți și a rătăcit pe străzile orașului, ca apoi să fie observată de vânzătoarele unui magazin comercial din centrul orașului, care au solicitat ajutorul echipajului de Poliție Locală, apelând numărul unic 0264 991.

Polițiștii locali s-au deplasat de urgență în locul respectiv, au preluat fetița și cu sprijinul Poliției Naționale, unde se primise deja un apel pentru dispariția acesteia, au dus micuța rătăcită părinților disperați după cele întâmplate.

Mulțumim doamnelor vânzătoare pentru implicarea de care au dat dovadă și colegilor noștri pentru gestionarea cu succes a situației! Împreună suntem mai puternici!

Direcția Relații cu Comunitatea