Business · 358 · 22.10.2023

Florin Cuc - Harta antreprenoriatului de succes: Lecții de perseverență și consecvență în lumea afacerilor

By REDACȚIE
Florin Cuc - Harta antreprenoriatului de succes: Lecții de perseverență și consecvență în lumea afacerilor

Ieri, la prestigiosul eveniment "Harta antreprenoriatului de succes", alături de nume de rezonanță precum Andy Szekely și Cristina Chiriac, s-a desfășurat o sesiune captivantă despre importanța perseverenței în lumea afacerilor. Cu o audiență de peste 100 de antreprenori, a fost subliniată ideea că succesul în antreprenoriat nu este liniar. Într-o carieră de 30 de ani în domeniu, se poate observa că un antreprenor se ridică, cade și se ridică din nou, dar este crucial ca numărul de "ridicări" să fie mereu în creștere.

Este esențial ca orice antreprenor să înțeleagă că riscul eșecului este o parte integrantă a acestei călătorii. Indiferent de dimensiunea sau succesul companiei, există mereu un dosar de faliment pe birou, amenințat de decizii interne eronate sau de factori externi imprevizibili.

Pe parcursul evenimentului, s-a discutat despre modalitatea sistemică prin care funcționează "Arhivatorul", exemplificând cum o echipă de management, împreună cu un lider vizionar, trebuie să opereze la nivelul strategiei afacerii, nu doar în interiorul operațiunilor zilnice.

O mențiune specială a fost făcută pentru "Sistemul de operare antreprenorială (SOA)", un sistem inspirat și dezvoltat după principiile prezentate în cartea "Tractiune" de Gino Wickman. Deși există multe metode de gestionare a unei afaceri, SOA a reprezentat instrumentul perfect, oferind claritate și eficiență în procesul decizional. Pentru cei interesați de adoptarea acestui sistem, s-a oferit suport și asistență în implementarea sa.

Evenimentul s-a încheiat cu mulțumiri aduse lui Daniel Ilea pentru organizarea de excepție, reușind să aducă împreună minți luminate și povești inspiraționale în lumea antreprenoriatului.
Sursa text/PaginaFacebook/Florin Cuc

BACK TO TOP