Știrea cititorului · 1599 · 04 Septembrie 2018

Florin-Liviu Talos: Domnule primar, câte defibrilatoare se puteau cumpăra cu banii dați pe acel pistol radar, festivalul lui pește prăjit sau alte bazaconii total inutile pentru comunitate ?

Florin-Liviu Talos: Domnule primar, câte defibrilatoare se puteau cumpăra cu banii dați pe acel pistol radar, festivalul lui pește prăjit sau alte bazaconii total inutile pentru comunitate ?ariesnew.ro

Domnule primar, cate defibrilatoare se puteau cumpara cu banii dati pe acel pistol radar, festivalul lui peste prajit sau alte bazaconii total inutile pentru comunitate ?

Asa arata un defibrilator automat montat in zonele aglomerate ale unui oras, aici la metrou, o jucarie pentru altii o nava cosmica pentru spitalul si salvarea din Campia Turzii.Domnule primar, cate defibrilatoare se puteau cumpara cu banii dati pe acel pistol radar, festivalul lui peste prajit sau alte bazaconii total inutile pentru comunitate ?

Asa arata un defibrilator automat montat in zonele aglomerate ale unui oras, aici la metrou, o jucarie pentru altii o nava cosmica pentru spitalul si salvarea din Campia Turzii.

Fotografia postată de Florin-Liviu Talos.