Administrație · 712 · 18 Iulie 2018

Gheorghe RECE: Noi am făcut proiecte durabile pentru oraș...voi tăiați panglici și lăudați-vă cu ele! Nu e problema, important este ca incepeți sa intelegeți importanța lor!!!

Gheorghe RECE: Noi am făcut proiecte durabile pentru oraș...voi tăiați panglici și lăudați-vă cu ele! Nu e problema, important este ca incepeți sa intelegeți importanța lor!!!ariesnew.ro

Noi am făcut proiecte durabile pentru oraș...voi tăiați panglici și lăudați-vă cu ele! Nu e problema, important este ca incepeți sa intelegeți importanța lor!!!

În aceste zile Berg Banat a început lucrările, în Parcul Industrial Câmpia Turzii, pentru construcția unei fabrici, un proiect durabil care va crea noi locuri de muncă.
Am o satisfacție deosebită că în calitate de consilier local PSD și împreună cu echipa social democrata, am acordat d-lui primar Radu Hanga votul necesar înființării Parcului Industrial Câmpia Turzii, proiect care astăzi își demonstrează utilitatea. Ceea ce vreau să mai subliniez este și faptul că fără vreo contribuție esențială actualii edili își asumă rezultatele muncii altora. Le aduc aminte colegilor cum încercau cu disperare sa blocheze realizarea Parcului Industrial Câmpia Turzii, invocand tertipuri de genul, terenul este poluat cu sticlă...prețul terenului este suspect de scăzut...,firma care deținea terenul este" dubioasa"... În același timp vreau sa informez cetățenii că venirea firmei Berg Banat la Câmpia Turzii se datoreaza fostului primar Radu Hanga!

Gheorghe Rece- consilier local

Foto: TurdaNews