Cronica aleșilor locali · 730 · 05 Martie 2019

Gheorghe RECE: PNL Câmpia Turzii nu mai poate fi un partener corect de dialog!

Gheorghe RECE: PNL Câmpia Turzii nu mai poate fi un partener corect de dialog!ariesnew.ro

PNL Câmpia Turzii nu mai poate fi un partener corect de dialog!

Cu un primar toata ziua pe facebook si cu un administrator "La trei lacuri" recompensat cu aceasta functie doar pentru ca imprastie mizerii si isi permite sa jigneasca pe oricine, PNL Campia Turzii nu mai este frecventabil si nu mai poate fi considerat un partener corect de dialog!

Rautatea, ura, razbunarile politice, mizeria sub toate aspectele, sunt elemente care caracterizeaza situatia actuala din oras. Aceste lucruri sunt generate in totalitate de "Intaiul ales","Stapanul orasului", cel care trebuie sa fie, din toate punctele de vedere, un model pentru comunitate, cel care uneste, nu care dezbina.

Cum am spus si in sedinta de consiliu local din 28.02.2019, vendetele politice sunt doar o parte din ceea ce s-a intamplat in acest mandat, unul mizerabil, de trista amintire, marcat doar de rautate, ura, razbunare, rezultatul unor minti si persoane pline de frustrare, urate pe interior, care fac turul Bisericilor din oras, doar ca sa creada lumea ca sunt altfel, fara sa inteleaga si sa puna in practica invataturile crestine. Dar nu uitati, sunteti efemeri pe functii, anul 2020 e aproape si va aduce multe schimbari, iar "cutia Pandorei" pe care ati deschis-o se va intoarce impotriva voastra!!!! Aceasta administratie, de trista amintire, a fost una doar pentru membrii si simpatizantii PNL(peste 60 de angajari numai in Primarie) si impotriva cetatenilor, prin fapte, vorbe, comportament, dezinformari,lipsa de viziune,...

Consilier local si Lider de grup

RECE Gheorghe Iulian.

A scris consilierul local Rece Gheorghe pe pagina sa de facebook si reprezinta exclusiv opinia sa politica

foto: internet