Cronica aleșilor locali · 983 · 22 Iulie 2018

Gheorghe RECE: Primarul este penibil! Oficial o ducem bine, pe teren o ducem rău! Campia Turzii nu a inceput cu voi si nici nu se termina cu voi!!!!!

Gheorghe RECE: Primarul este penibil! Oficial o ducem bine, pe teren o ducem rău! Campia Turzii nu a inceput cu voi si nici nu se termina cu voi!!!!!ariesnew.ro

Primarul este penibil! Oficial o ducem bine, pe teren o ducem rău! Campia Turzii nu a inceput cu voi si nici nu se termina cu voi!!!!!

Penibilul uneori nu are limite când încerci să prostești cetățenii. Pe facebook, Câmpia Turzii este asfaltată, în urma ,, Marii Asfatari”, avem mii de turişti după ,, cheful Festivalul Peștelui durabil”, orașul este cel mai curat din România, totul e roz! Oficial o ducem bine, pe teren realitatea este total invers. Scandalul, injuriile , amenințările, chefurile, sunt modalitatea de exprimare a actualei administratii locale. Toate aceste neajunsuri se maschează prin anunțuri și slogane puse în mișcare de angajații partidului din primarie și prin campaniile de denigrare a adversarilor politici și a oamenilor care au curajul să-l critice pe primar. O mare pierdere de vreme pentru Câmpia Turzii!