Facebook Scan · 553 · 21 Mai 2019

GOGOAȘE PNL. Din lipsa rezultatelor, Lojigan promite si ursul din pădure! Se laudă cu ce nu a făcut și nu știe dacă va face!

GOGOAȘE PNL. Din lipsa rezultatelor, Lojigan promite si ursul din pădure! Se laudă cu ce nu a făcut și nu știe dacă va face!ariesnew.ro

GOGOAȘE PNL. Din lipsa rezultatelor, Lojigan promite si ursul din pădure! Se laudă cu ce nu a facut si nu stie daca va face!


Nu de mult timp, primarul municipiului Campia Turzii scrie pe pagina sa de facebook că a câstigat un proiect dar nu stie cand semneaza acordul de fiinantare si nici daca il va pune in practică!

Citam:

,,Toată Câmpia Turzii va avea WI-FI gratuit!

3400 de orașe din toată Europa, între care și municipiul nostru, au câștigat un WiFi4EU un nou proiect european la concursul inițiat de către Agenția Executivă pentru Inovare și Rețele (INEA), responsabili de implementarea acestui program.

Vom semna în cel mai scurt timp un acord de finanțare pus la dispoziție pe portalul WiFi4EU, pentru a primi suma necesara în vederea implementării de hotspot-uri WiFi în spațiile publice.,,