Facebook Scan · 759 · 04 August 2020

GROPARII DIN P.S.D. CÂMPIA TURZII! S-au vândut, au vândut, au trădat și vor trada, în vecii vecilor AMIN !

GROPARII DIN P.S.D. CÂMPIA TURZII! S-au vândut, au vândut, au trădat și vor trada,  în vecii vecilor AMIN !ariesnew.ro

"GROPARII DIN P.S.D. CÂMPIA TURZII!
S-au vândut, au vândut, au trădat și vor trada, în vecii vecilor AMIN !
ÎNCEP SĂ DAU CREZARE ANUMITOR LUCRURI SPUSE DEMULT ȘI SĂ ÎNȚELEG, IUBIND DAR URAND IN ACELAȘI TIMP TRĂDAREA !
Am crezut ca mai exista onoare cel puțin la cei care au purtat haina militară, dar cu regret o spun, m-am înșelat! Cei care nu se înșeală sunt cetățenii urbei noastre!
Stiu ca rezultatele unui sondaj a zguduit imaginea de sine a ,,candidaților favoriti" dar cu 7% intentie de vot si cu o incredere la populatie de 3,5% pentru Gheorghe Rece și 6% intentie de vot și incredere la populatie de de 1,5% pentru Marcel Bogdan nu faci mare brânză, eventual o varză a la Cluj și atunci te repliezi mișelește încercând să salvezi ce se mai poate salva, mai pe scurt interes personal. Dar asta poate contează mai puțin! Sunt tare curios să văd cum se uită unul în ochii celuilalt, ca doar nu de mult timp Nașu' Mare, Benone pentru prieteni, Mihai Sandru pentru cetățeni, anunta cu surle și trambite prin presa locală că Marcel BOGDAN nu este membru P.S.D. Câmpia Turzii. Ce zici Marcele te-au reevaluare, ti-au găsit adeziunea prin evidență pierdută? Acum esti membru PSD ?
Dar când Daniel Armenean striga după mine ,, Ionele îl susții pe ,,Garcia" de primar" ? Îți mai amintesti? Se pare ca totul este dat uitării. Este o cestiune de caracter, onorabilitate! Cu prima ocazie când vei ieși din front, te vor vinde așa cum te-au cumpărat, poate si mai ieftin !
Paradoxal la cât s-au hulit, acum apar în poze uniți ca frații. Câtă ipocrizie geme în astfel de exemplare! Sincer îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ferit să apar în imagini foto si nu numai intr-o asemenea companie, selectă.
Pentru tine poate nu conteaza Marcele , dar regret că te-am cunoscut !
TRĂDAREA ca TRĂDARE, dar detest, chiar URASC trădătorii !!!!
Ionel ISAC
Consilier social-democrat
Secretar executiv PSD Câmpia Turzii-ales"

A declarat Ionel ISAC pe pagina personala de facebook, declaratie publica ce exprima exclusiv opinia sa politica!
Foto: Facebook -sectiunea public