Administrație · 498 · 21 Ianuarie 2020

,,Hai să dăm mână cu mână!” – spectacol dedicat Zilei Unirii Principatelor Române

,,Hai să dăm mână cu mână!” – spectacol dedicat Zilei Unirii Principatelor Româneariesnew.ro

,,Hai să dăm mână cu mână!” – spectacol dedicat Zilei Unirii Principatelor Române

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, invită publicul iubitor de folclor la Spectacolul festiv dedicat Zilei Unirii Principatelor Române „Hai să dăm mână cu mână!".

Evenimentul va avea loc joi, 23 ianuarie 2020, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenţilor „Dumitru Fărcaş” din Cluj-Napoca.

Spectacolul va fi susţinut de Orchestra profesionistă „Cununa Transilvană”, dirijor prof. Ovidiu Barteș, cu participarea următorilor invitaţi: Sava Negrean-Brudașcu, Ioan Dordoi, Felix Gălan, Corul bărbătesc „Craii Măgurii” din Bucea, jud. Cluj, coordonator părintele Mircea Dejeu, grupul „Muguri de Folclor”, condus de prof. Alexandru Filip, coordonator Viorel Dodea. De asemenea, vor evolua și membrii Ansamblului Folcloric „Cununa Apusenilor” al Casei de Cultură „Dumitru Sopon” din Gilău, director artistic Marcela Câmpean, instructori Ciprian și Nicoleta Mureșan.

Spectatorii se vor bucura de dansuri din mai multe zone ale țării, dar și de cântece aduse în scenă de interpreți și instrumentiști bihoreni: Simona Costin, Ionel Ban, Luminița Tomuța, Cornel Borza, Leontin Ciucur, Petrică Popa (taragot) și Stângaciu (vioară cu goarnă), acompaniați de orchestra Ansamblului Artistic Profesionist „Crișana” din Oradea, condusă de Adrian Miescu.

Intrarea se va face pe bază de bilete, în valoare de 20 lei. Se pot procura de la casieria Casei de Cultură a Studenților, de luni până vineri, între orele 10.00 -18.00, și în magazinele partenere: Entertrix Platinia Shoping Center, (et. I), Librăriile Cărturești (Iulius Mall,Vivo, Platinia Shoping Center) și Info Point Carrefour Vivo. Disponibile și online: www.myticket.ro și www.entertix.ro .