Cozmin Sașa - Pro România
Remus Lăpușan - Pro România
Mircea Irimie - Pro România
Politica · 263 · 05 Octombrie 2019

Iată că măsurile sociale luate de PSD continuă să fie dublate de măsuri pentru stimularea economiei.

Iată că măsurile sociale luate de PSD continuă să fie dublate de măsuri pentru stimularea economiei.ariesnew.ro

Iată că măsurile sociale luate de PSD continuă să fie dublate de măsuri pentru stimularea economiei. Pentru că prin tot ceea ce am gândit și făcut pentru crearea unui cadru mai atractiv destinat dezvoltării mediul economic, am venit să sprijinim și, eventual, să corectăm derapajele de la un comportament fiscal adecvat față de stat sau față de alți parteneri din economie, dar în niciun caz să hăituim și să agresăm companiile. Am căutat să stimulăm în mod real antreprenoriatul și investițiile și nu doar să vorbim despre niște intenții sau deziderate.

Ieri am participat la un eveniment extrem de important, alături de partenerii din Grupul BEI și Comisia Europeană, prin care a fost marcat succesul Inițiativei pentru IMM-uri. Până la 1,4 miliarde euro sunt disponibile pentru companiile românești grație Inițiativei pentru IMM-uri.

Peste 2000 de IMM-uri au fost deja sprijinite, până la finalul lunii august 2019, prin garantarea unui portofoliu de credite în valoare de circa 500 milioane de euro, urmând ca până în anul 2023 să mai fie disponibile alte 900 milioane de euro pentru sprijinirea IMM-urilor prin acest program.

#insistpentruRomania